Výstavbě jihovýchodního obchvatu Otrokovic bude věnována veřejná debata

OTROKOVICE - Veřejnost bude mít v lednu příležitost dozvědět se informace k výstavbě jihovýchodního obchvatu Otrokovic. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Romana Stehlíková.

V jaké fázi je a jak se bude dále ubírat výstavba části jihovýchodního obchvatu Otrokovic mohou zjistit občané na veřejném setkání, které zprostředkovala otrokovická radnice. Ve středu 23. ledna v 16.00 hodin se v klubovně hasičské zbrojnice v Kvítkovicích sejdou představitelé města Otrokovice a zástupci Ředitelství silnic a dálnic, kteří budou připraveni odpovídat na otázky veřejnosti.

„S dotazy týkajících se této velké stavby se na nás obracejí obyvatelé Otrokovic, zejména z části Kvítkovice, stále častěji. A protože je investorem Ředitelství silnic a dálnic ČR, rozhodli jsme se iniciovat tuto besedu, aby byli občané informování přímou cestou a nikoliv zprostředkovaně,“ řekl starosta města Jaroslav Budek.

Informace na besedě podají zástupci Ředitelství silnic a dálnic v čele s ředitelem Karlem Chudárkem, starosta Otrokovic Jaroslav Budek, místostarostka Hana Večerková, zástupce zhotovitele a další kompetentní osoby. Akce je určena široké veřejnosti.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x