Zlínská nemocnice otevře další bistro

ZLÍN - Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně otevře v pondělí 21. ledna další bistro, a to v budově ředitelství a krajské hygieny. Bistro začne fungovat na místě předchozího bufetu, který měl do konce roku jiného provozovatele, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí Nemocnic Zlínského kraje Dana Lipovská.

Bistro 26 – to je nový název občerstvení, které zlínská nemocnice otevře. Vychází z oficiálního čísla budovy, ve které se bistro nachází. „Bistro 26 bude vizáží i vybavením podobné Bistru 51. Zatím jsme ho vybavili věcmi z bufetu v 8. pavilonu, novou výbavu zakoupíme až po kompletní rekonstrukci, která se uskuteční v dubnu. Teď otevíráme alespoň provizorně, protože se nám návštěvníci nemocnice i zaměstnanci ozývali, že jim občerstvení na druhém konci areálu krajské nemocnice chybí,“ řekla vedoucí stravovacího provozu zlínské nemocnice Renata Cíchová.

Sortiment bude podobný jako v Bistru 51, jen bez prodeje novin a časopisů. „Rozhodně chystáme daleko pestřejší nabídku, než byla v těchto prostorách doposud. Nebudou chybět výrobky domácího typu, naše koláče, dorty i zdravé svačinky nebo saláty, nabídka denní polévky a mnoho dalších věcí,“ dodala Cíchová.

Dubnová rekonstrukce bistro zvětší a dodá prostorám modernější a atraktivnější vzhled. Chybět nebude ani velmi žádané venkovní posezení. Bistro 26 otevře 21. ledna, provozní doba zatím bude pouze ve všední dny, a to od 6.00 do 14.30 hodin.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x