Letní semestr Univerzity třetího věku bude o baroku

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Senioři z Valašskokloboucka mají stále možnost přihlásit se do letního semestru Virtuální Univerzity třetího věku. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková.

V letním semestru Virtuální Univerzity třetího věku se bude přednášet téma barokní architektury, a to jednou za dva týdny buď v úterý, nebo ve čtvrtek. Za absolvování semestru studenti obdrží pamětní list.

„Virtuální Univerzita třetího věku studentům umožňuje rozvíjet své znalosti v různých oborech. Pro letní semestr jsme zvolili kurz s názvem Barokní architektura v Čechách, při kterém se mohou účastníci formou videopřednášky vydat po vlastech českých a poznávat barokní stavby a jejich specifika,“ pozvala Jana Dorňáková, valašskokloboucká knihovnice a tutorka virtuálního vzdělávání.

Studium je určeno pro seniory nad 65 let a invalidní důchodce bez omezení věku. Přednášky přijímají v městské knihovně vždy v době od 9.00 do 11.00 hodin. Zájemci se mohou přihlašovat do 8. února, a to osobně, na e-mailu knihovna.klobouky@cmail.cz nebo telefonu 577 320 932.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x