Hasiči vyjeli celkem k osmi nehodám, na které měla vliv sněhová kalamita

ZLÍNSKÝ KRAJ - Od 8.00 hodin do 13.22 hodin hasiči zasahovali u dopravních nehod způsobených sněhovou kalamitou na území celého Zlínského kraje.

V 7.58 hodin byl hasičům ohlášen automobil v příkopu v Holešově na Kroměřížsku.

V 8.22 hodin byla hasičům ohlášena nehoda 2 osobních automobilů v Havřicích u Uherského Brodu. Nehoda byla bez zranění a bez úniku provozních kapalin.

V 8.26 hodin hasiči přijali hlášení o nákladním automobilu v příkopu, jehož vlečka blokuje silniční komunikaci v Brankách ve Vsetíně. Na pomoc musel přijet vyprošťovací automobil z požární stanice Otrokovice.

Od 9.15 do 12.41 vyjeli dobrovolní hasiči obce Všemina k usměrňování provozu na silnici mezi Všeminou a Liptálem.

V 11.29 hodin byl nahlášen kamion v příkopu ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Profesionální hasiči kamion vyprostili a při návratu na stanici pomohli vyprostit další kamion.

V 12.12 by hasičům ohlášen zapadlý kamion na silnici mezi Pozlovicemi a Dolní Lhotou. Hasiči zapadlý kamion vyhrabali ze sněhu s pomocí lopat. Při jízdě na stanici pomohli s vyproštěním dalšího nákladního automobilu.

V 12.22 hodin byl nahlášen zapadlý kamion, jehož přívěs blokoval silnici, na ulici Chropyňská v Kroměříži. Silnice mezi Kroměříží a Chropyní byla až do vyproštění uzavřena.

V 12.59 hodin si Policie České republiky vyžádala pomoc při vyproštění dodávky na náměstí T. G. Masaryka ve Zlíně.

Všechny nehody se obešly bez zranění osob.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’162855′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2236‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚162855‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x