Kraj hledá dodavatele interiéru pro výcvikové středisko záchranářů

ZLÍN - Krajští radní schválili zahájení veřejné zakázky na dodávku a montáž interiéru pro vzdělávací a výcvikové středisko zdravotnických záchranářů, jehož nástavba je v současné době realizována na zlínském Peroutkově nábřeží. Server Zlin.cz o tom informoval Jan Vandík z tiskového oddělení krajského úřadu.

„Tato zakázka je rozdělena na tři části, první z nich je zaměřena na dodání nábytku a zařízení interiéru, druhá na IT vybavení a třetí na dodávku kamerového systému. Hodnotícími kritérii bude ve všech případech ekonomická výhodnost nabídky,“ uvedl hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek.

Celková předpokládaná hodnota zakázky je stanovena na 3,289 milionu korun. Realizována by měla být letos v létě. Spolufinancována bude z Integrovaného regionálního operačního programu.

V nástavbě vzdělávacího a výcvikového střediska za více než 26 milionů korun vzniknou školicí místnost až pro 80 lidí, pracoviště pro multifunkční resuscitační trenažér či výcviková počítačová místnost. To umožní proškolování větší skupiny osob i nácvik specifických dovedností a spolupráce složek Integrovaného záchranného systému, nezbytných pro řešení mimořádných událostí.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x