Otrokovice budou soutěžit o dětské hřiště s Rákosníčkem

OTROKOVICE - Obyvatelé Otrokovic mají letos poslední příležitost dát svůj hlas svému městu a zvýšit tak šance, že děti budou mít nové pohádkové hřiště. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Projekt letošním rokem totiž končí. Nyní můžete rozhodovat právě vy svým hlasováním! To bude probíhat od 1. – 28. února 2019.

Projekt Rákosníčkova hřiště je zaměřen na rozvoj volnočasových aktivit dětí. Všechna hřiště spojuje známý motiv pohádkové postavy Rákosníčka, který se zároveň stal i aktivní součástí herních prvků. Prvky jsou z odolných materiálů a splňují přísná kvalitativní i bezpečnostní kritéria. Jedno z těchto hřišť v hodnotě 1,5 milionu korun může stát i v Otrokovicích.

Má to jednu podmínku – získat nejvíce hlasů ve své kategorii. Hlasování bude probíhat na webových stránkách projektu a na Facebooku od 1. do 28. února 2019. Každý hlasující může denně odevzdat dva platné hlasy a navíc se může zapojit i do soutěže o ceny. Na webových stránkách projektu bude možné sledovat průběžné výsledky hlasování, které budou pravidelně aktualizovány k 16. hodině.

Dětská hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka nabízí dětem k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, nechybí kolotoč nebo různé druhy houpaček. Klidovou zónu doplňuje domeček a oplocené hřiště poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky.

 

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x