Silný vítr se během noci přehnal i přes Zlínský kraj

ZLÍNSKÝ KRAJ - Padající stromy a uvolněné plechy zaměstnaly hasiče v průběhu noci v celém Zlínském kraji.

Hasiči od včerejšího večera do dnešního dopoledne vyjížděli převážně k popadaným stromům na komunikace, kde bránili řidičům v průjezdu. Řidiči na tísňovou linku hasičů volali celkem desetkrát. Naštěstí ani v jednom případě nedošlo ke zranění. Jako první vyjížděli hasiči pár minut před devátou hodinou večerní do Babic, dále do Horního Němčí, Strání, Krhové, Bystřice pod Hostýnem, Lužné a dnes ráno zasahovali v obci Branky a Velké Lhotě na Vsetínsku.

Ve třech případech byli přivoláni k uvolněným plechům na budovách. Jako první vyjeli v pátek deset minut po desáté hodině večerní do Hulína na Kroměřížsku, kde byl uvolněný plech na střeše budovy. Poté až ve tři hodiny v noci vyjeli hasiči do Valašského Meziříčí, kde zajišťovali uvolněné plechy na čtyřpatrové budově. Ve třetím případě se jednalo o mezikrajskou výpomoc v místní části Milokošť ve Veselí nad Moravou na Hodonínsku, kde hrozilo odlétnutí střechy rodinného domu.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’162860′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2240‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚162860‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x