Týden manželství nabídne ve Zlíně opět několik zajímavých aktivit

ZLÍN - Ve Zlíně se v únoru uskuteční v pořadí pátý ročník Týdne manželství. Jak uvedla Anna Oharková z nadačního fondu Credo cz, opět bude připraven zajímavý program.

Letošní Týden manželství se ve Zlíně bude konat v době od 11. do 17. února. V rámci něj se mohou lidé zapojit do zajímavých aktivit, připravena je například přednáška pro manžele a snoubence, bezplatné motivační SMS, káva za pusu či nabídka knih s manželskou a rodinnou tematikou v Krajské knihovně Františka Bartoše. Nad letošním Týdnem manželství převzal záštitu hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek.

Téma letošního Týdne manželství Zabijáci v manželství a jak se jim bránit je velmi podnětné pro přednášku známého kadeřníka a jáhna Jana Špilara, která se uskuteční 16. února v přízemí 15. budovy 14|15 Baťova institutu ve Zlíně. Součástí programu bude ukázka stříhání z řad zájemců účastníků a slosování o vstupenku do wellnes ve Zlíně. Záštitu nad akcí převzala radní Zlínského kraje pro sociální oblast a rodinnou politiku paní Michaela Blahová, upřesnila Oharková.

Na stránkách www.manzelstvivezline.cz se pro změnu mohou manželé registrovat do projektu SMSek. Ten nabízí každý den v Týdnu manželství bezplatné motivační SMS s nápady, co v daný den mohou manželé udělat pro svého partnera. „Věříme, že tímto způsobem pomůžeme manželům připomenout, aby jeden druhému věnovali více času a něco pro sebe udělali,“ dodala Oharková. V kavárně Adria Grande ve Zlatém jablku si zase manželé mohou po celý týden zajít společně na „kávu za pusu“.

Do projektu se zapojila také Krajská knihovna Františka Bartoše, kde si budou moci zájemci půjčit knížky s manželskou a rodinnou tematikou.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x