Rožnov sbírá návrhy na sportovce roku

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Návrhy na ocenění pro sportovce roku mohou do 28. února posílat lidé v Rožnově pod Radhoštěm. Cena je určená nejlepším sportovcům, kolektivům, trenérům a hendikepovaným sportovcům, řekl serveru Zlin.cz mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

Město bude ocenění předávat už po jedenácté. „Návrhy může posílat sportovní i laická veřejnost. Město pravidelně oceňuje nejlepší sportovce, kteří působí v Rožnově a reprezentují naše město v některé ze sportovních disciplín,“ uvedl Gross.

Podle něj návrhy přijímá odbor školství a sportu rožnovské radnice, návrhy je nutné zaslat písemně na adresu odboru na Masarykově náměstí 128, nebo doručit je osobně na odbor školství. „Předávání bude 23. dubna v rožnovském kině Panorama,“ doplnil Gross.

Vyhlášené jsou kategorie pro individuální ocenění pro mládež do 15 let, dorostenců a juniorů do 21 let a seniorů, dále také kolektivy v žákovských družstvech, dorostenecká a juniorská družstva a seniorské týmy. Ocenění si ale odnesou i trenéři a hendikepovaní sportovci. „Stejně jako u předchozích ročníků bude udělena Cena starosty města, která je určená zasloužilému sportovci, trenérovi nebo funkcionáři, který se významně zasloužil o rozvoj sportu a tělovýchovy v Rožnově pod Radhoštěm,“ připomněl Gross.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x