V Otrokovicích bude o jednu banku méně

OTROKOVICE - V Otrokovicích bude od konce března o jednu banku méně. Z důvodu malé vytíženosti se zde rozhodla svou pobočku zrušit MONETA Money Bank, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Obchodní místo MONETA Money Bank v ulici J. Jabůrkové v Otrokovicích bude trvale uzavřeno od 28. března 2019. O tomto rozhodnutí informoval dopisem otrokovickou radnici ředitel divize Distribuce Aleš Sloupenský.

„Jako banka pravidelně analyzujeme a vyhodnocujeme efektivitu naší pobočkové sítě a tím i životaschopnost jednotlivých obchodních míst. Naší prioritou je být dostupnou bankou pro naše klienty, na druhou stranu ale zohledňujeme i to, jak často a v jakých lokalitách klienti naše služby využívají,“ vysvětlil ředitel divize v korespondenci.

Dodal, že po důkladném zvážení se společnost rozhodla obchodní místo MONETA Money Bank v Otrokovicích trvale uzavřít. Lidé, kteří mají u banky účet, ale zcela bezprizorní nezůstanou. Bankomat totiž bude i nadále v této lokalitě zachován,“ doplnil Aleš Sloupenský. Nejbližší pobočka banky se nachází ve Zlíně.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x