Neznámý vandal rozbil na skladovacích halách ve Zlíně a Otrokovicích přes 50 okenních tabulek

ZLÍN, OTROKOVICE - Zlínští policisté pátrají po neznámém vandalovi, který ve Zlíně a Otrokovicích rozbil na skladovacích halách velké množství okenních tabulek. Serveru Zlin.cz to uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Na lince tísňového volání přijali policisté v rozmezí asi dvaceti minut hned dvě oznámení o rozbití mnoha okenních tabulek na skladovacích halách ve Zlíně a Otrokovicích.

K oběma případům mělo dojít během víkendu. Ve Zlíně v bývalém areálu Svitu v centru města někdo od pátečního odpoledne do pondělního rána poškodil skleněné okenní výplně celkem dvaceti oken skladovací haly. Okenní výplně tvoří obyčejné a drátované sklo. Škoda byla předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun.

„V Otrokovicích zase ve stejném časovém období, od pátku do neděle ráno, někdo rozbil celkem 30 okenních tabulek haly v průmyslovém areálu. V tomto případě škoda, kterou výtržník svým jednáním způsobil, doposud nebyla vyčíslena,“ doplnila Kozumplíková.

Zlínští a Otrokovičtí policisté oba případy prověřují ve vzájemných souvislostech a zjišťují, zda je má na svědomí tentýž pachatel. Za poškození cizí věci by mohl vandal v případě odsouzení strávit až rok za mřížemi.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x