Nová, pohyblivá webová kamera byla spuštěná v Uherském Brodě

ZLÍNSKÝ KRAJ - Snažíme se, abyste o svém kraji věděli vše. Přinášíme denně čerstvé zpravodajství, představujeme zajímavé lidi i projekty a pro vaši okamžitou orientaci také  instalujeme na frekventovaná místa webové kamery. Nejnovější z nich přibyla v Uherském Brodě a nabízí pohyblivé snímání okolí.

Prostřednictvím webu Zlin.cz můžete rychle zkontrolovat aktuální dopravní situaci či počasí nejen ve Zlíně, ale i v dalších městech. Tuto službu využívají desítky tisíc lidí týdně. Proto jsme se rozhodli počet kamer v kraji postupně rozšiřovat.

Doposud jste mohli přes webové kamery ve vysoké kvalitě a 24 hodin denně nahlédnout  čtyři místa ve Zlíně, dvě v Luhačovicích a po jednom ve Vizovicích, Holešově a Uherském Brodě. V posledním ze jmenovaných měst sledovala kamera Masarykovo náměstí. Od dnešního dne jí však zdatně sekunduje další jednotka, která je umístěná na budově nemocnice a snímá ulici Za Humny. Jedná se o první webovou kameru, která má oproti ostatním zařízením pohyblivý mechanismus, její záběr je tak skutečně široký. Posuďte sami:

I ostatních 10 kamer najdete na našich webových stránkách. Díky nim pohodlně zjistíte, jak právě teď vypadá místo, kam se chystáte, a můžete tomu operativně přizpůsobit své plány.

Všechny naše webové kamery najdete ZDE nebo přímo na naší hlavní stránce vpravo nahoře.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x