Kadeřník a jáhen Špilar přednášel ve Zlíně, ostříhal hejtmana Čunka

ZLÍN – Ve Zlíně přednášel v rámci Národního týdne manželství jáhen Jan Špilar, který je také kadeřníkem a má v Brně kadeřnictví Střihoruký Edward. Při té příležitosti ostříhal hejtmana Jiřího Čunka, řekla serveru Zlin.cz Helena Mráčková z tiskového oddělení kraje.

Špilar měl přednášku na téma, jak ochránit své manželství před vnějšími i vnitřními nepřáteli. „Do prostor kavárny 14I15 Baťova institutu přilákala asi 50 manželských nebo partnerských dvojic,“ uvedla Mráčková.

Nad akcí převzal záštitu hejtman Jiří Čunek, který na přednášku dorazil s manželkou Pavlou. „Pořád jsem zván do různých mediálních diskusí o právech gayů, leseb nebo transgender, jako by to byl největší problém současné společnosti. Je to patologický jev, notabene v situaci, kdy vymíráme. Proto při těchto debatách neustále dokola opakuji, že rodina rovná se muž a žena, kteří jsou otevřeni životu a mají spolu děti,“ řekl Čunek.

Zároveň využil toho, že je Špilar nejen oblíbeným lektorem partnerských kurzů, ale také kadeřníkem, který češe uchazečky na soutěže o titul Miss. Podílel se také na oscarovém filmu Amadeus režiséra Miloše Formana. „Hejtman se takříkajíc v přímém přenosu nechal ostříhat. Štěstí se usmálo i na několik dalších vylosovaných účastníků, kterým se dostalo výsady nechat si vytvořit nový střih od uznávaného kadeřnického mistra,“ dodala Mráčková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x