Senior ze Slovácka pravidelně onanoval ve vlaku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Senior z Uherskohradišťska několik měsíců usedal do vlaku a tam onanoval před cizími ženami. Policisté ho nyní dopadli a nestydovi hrozí až dvouleté vězení, serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Ženy si na chování zvrhlého seniora začaly stěžovat už loni v prosinci. Muž totiž v několika případech usedl do vlaku na nádraží v Uherském Hradišti a tam si před cestujícími vytáhl z kalhot své přirození a začal onanovat. Dělo se tak vždy v odpoledních hodinách. „O zvrhlém chování seniora nás informovalo hned několik žen,“ konstatovala policejní mluvčí.

Muže se ale dlouho nedařilo dopadnout. Pomyslná klec na něj spadla až v tomto týdnu. „Mladá dívka onanistu poznala a vše ihned oznámila na linku 158. Policisté okamžitě vyrazili na vlakové nádraží, kde muže zadrželi. I přesto, že senior projevil lítost nad svým chováním, mu policisté sdělili podezření z trestného činu výtržnictví,“ doplnila Milena Šabatová s tím, že seniorovi nyní za jeho nevhodné chování hrozí až dvouleté vězení.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x