Jurkovičova rozhledna bude mimořádně otevřena

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - V sobotu 23. února bude od 10.00 do 16.00 hodin mimořádně otevřena Jurkovičova rozhledna v Rožnově pod Radhoštěm. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí města Tomáš Gross.

Rožnovská radnice se tak rozhodla vyjít vstříc zájemcům o zimní pohled na město a jeho okolí, a také návštěvníkům sobotního Masopustu ve Valašském muzeu v přírodě.

Letní sezona sice na Jurkovičově rozhledně začne až v dubnu, rožnovská radnice se ale rozhodla otevřít tuto dominantu města mimořádně i o nastávajícím víkendu. „Reagujeme tak na požadavky návštěvníků i obyvatel Rožnova a také na skutečnost, že se ve Valašském muzeu v přírodě koná v sobotu 23. února velký masopustní program. Jurkovičova rozhledna bude otevřena od 10.00 do 16.00hodin. Výše vstupného se ve srovnání s rokem 2018 změní. Základní vstupné je 40 korun, snížené pak 20 korun,“ doplnil mluvčí města Tomáš Gross.

O Jurkovičovu rozhlednu je mezi turisty velký zájem. V loňském roce ji navštívilo rekordních 47 975 lidí. O rok dříve sem zavítalo 44 280 turistů.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x