Zlínský kraj získal ocenění za lázeňství a folklor

ZLÍNSKÝ KRAJ - Dvě stříbrné medaile v 7. ročníku celostátní ankety Kraj mého srdce za rok 2018 získal Zlínský kraj, a to ve dvou kategoriích - Folklor a tradice a Lázně, lázeňství, wellness. Ceny převzal Jan Pijáček, radní Zlínského kraje zodpovědný za cestovní ruch a řízení dotačních programů, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí hejtmanství Adéla Kousalová.

„Velmi si vážím vysokého ocenění Zlínského kraje v této prestižní anketě, kde jsme za rok 2018 docílili vzestupu ve všech kategoriích. To, že jsme se v lázeňství umístili hned za ´lázeňským gigantem´- Karlovarským krajem – vnímám jako velikou čest a uznání vysoké kvality služeb lázeňství v našem kraji. Je to ocenění všech, kdo v této oblasti podnikají, pracují a snaží se o maximální spokojenost klientů, kteří to pak v anketě také umí ohodnotit,“ řekl radní Jan Pijáček.

Zlínský kraj si vede dobře a zaznamenal oproti minulým ročníkům vzestup i v dalších kategoriích – například pěší turistika, výlety s dětmi, cykloturistika, zimní dovolená, letní dovolená, památky a historická místa.

Slavnostní akt se uskutečnil v Praze v první den mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2019.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x