Zlínská zoo bude i letos pořádat příměstské tábory

ZLÍN - Zlínská zoo bude i letos pořádat během letních prázdnin oblíbené příměstské tábory. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí zoo Romana Bujáčková.

Prázdninové dobrodružství mezi zvířaty budou moci děti prožít už osmý rok po sobě. Seznámí se nejen s chovanými druhy, ale poznají takřka každý kout zahrady a nahlédnou do zázemí těch nejzajímavějších expozic. Třeba i do oblíbené Zátoky rejnoků.

Tábory se uskuteční celkem v 18 turnusech. „První děti přivítáme 1. července, poslední prázdninové turnusy se pak uskuteční v týdnu od 26. srpna. Průběh celého týdne bude koncipován stejně jako v předcházejících letech. Děti budou do zoo přicházet každý den mezi 8.00 – 8.30 a program bude ukončen v 16.00 jejich odchodem domů. Cena za dítě činí 3 250 Kč. Členové klubu Zoo Zlín Family mají cenu sníženou  o 250 Kč. Tato cena platí pouze pro držitele rodinných karet platných v období konání tábora,“ poznamenala Bujáčková.

Přihlášení dětí na tábor je možné pouze prostřednictvím elektronického rezervačního systému umístěného na stránkách zlínské zoo. „První kolo přihlašování jsme spustili v sobotu 16. února. V současné době přihlášky zpracováváme a přihlašování není možné. Protože při rezervacích dochází každý rok k omylům a záměnám, uskuteční se ještě druhé kolo přihlašování, a to v sobotu 16. března od 10.00 hodin. Případné dotazy zodpovíme na adrese markova@zoozlin.eu nebo na telefonním čísle 577 577 125,“ dodala Bujáčková.

Vzhledem k velkému zájmu o tábory se může každé z dětí zúčastnit pouze jednoho turnusu. Tábory jsou určeny pro děti ve věku od sedmi do 12 let.  U dětí, které mají speciální diety (např. bezlepkovou), není zoo schopna zajistit přípravu vhodných jídel v restauracích v areálu zoo. „Jediným řešením je zajistit stravu vlastní cestou, což se projeví na odpovídajícím snížení poplatku za tábor. V ceně tábora je zahrnuta dopolední svačina, oběd, nápoje. Pouze v případě, že děti v areálu nocují, zajišťujeme odpolední svačinu, večeři a snídani. Mimo tyto dny odpolední svačina není zajištěna,“ uzavřela Bujáčková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x