Motorkářská akce Restart nabídne program i široké veřejnosti

OTROKOVICE - Zahájit motorkářskou sezonu a připomenout, že ohleduplnost na silnicích znamená zároveň bezpečnost. To je hlavním cílem akce MOTOBESIP 2019 – RESTART 2019, která bude v případě příznivého počasí zahájena v otrokovické ulici Obchodní pod městským úřadem v sobotu 6. dubna ve 13.00 hodin, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Motorkáři se začnou sjíždět pod budovou městského úřadu od 12.00 hodin. Poté vyjedou za doprovodu Policie ČR na společnou vyjížďku po předem stanovené trase. Cíl vyjížďky bude na parkovišti před společností Continental Barum, kde ve 14.45 hodin vypukne doprovodný program. „Doprovodný program bude určen jak pro samotné účastníky setkání, tak i pro přihlížející diváky a obdivovatele jedné stopy. Doprovodný program pro nejmenší účastníky akce připraví Dům dětí a mládeže Sluníčko. Stalo se také tradicí, že před započetím vyjížďky jak řidičům, tak jejich miláčkům, požehná římsko-katolický nebo evangelický kněz,“ přiblížila program pro veřejnost Renáta Krystyníková, vedoucí odboru dopravně-správního.

Už čtvrtým rokem bude Motobesip zaměřen na celou motorkářskou sezonu, neboť bude zahrnovat tři akce. Zahájení sezony (Restart 2019 – 6. dubna 2019), noční vyjížďku (Midnightride 2019 – 1. června 2019) a ukončení sezony (Shutdown 2019 – 12. října 2019). V případě nepřízně počasí budou stanoveny náhradní termíny.

Pro účast na spanilé vyjížďce je nutná registrace na www.czechbikers.cz. Popis trasy: Otrokovice – Machová – Míškovice u Holešova – Zahnašovice – Horní Lapač – Fryšták – Zlín a zpět do Otrokovic.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x