Průzkum v Uherském Hradišti má pomoci vylepšit dopravu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - V první polovině měsíce března se v Uherském Hradišti uskuteční druhá část průzkumu zaměřeného na dopravní chování obyvatel města. První část průzkumu byla ukončena v listopadu loňského roku, serveru Zlin.cz to za uherskohradišťskou radnici uvedl Jaroslav Bičan.

Informace přímo od obyvatel o způsobech jejich dopravy do zaměstnání a ve volném čase umožní zlepšit autobusovou dopravu v Uherském Hradišti i podmínky pro další způsoby dopravy. „Pro ucelený obraz dopravního chování je podstatné, aby se průzkumu účastnila celá domácnost, vyjma dětí mladších šesti let. Průzkum provádí formou přímého dotazování agentura STEM/MARK. Společně s tazatelem vyplní respondent tzv. deník cest (účel cesty, čas cesty, použitý druh dopravy),“ upřesnil Bičan.

Tazatel společnosti STEM/MARK se prokáže platným průkazem a požádá o vyplnění dotazníku. Nebude požadovat osobní doklady a k výkonu své práce nepotřebuje ani vstupovat do bytu či domu. Za účast v průzkumu obdrží respondent symbolickou finanční odměnu.

Má-li k průzkumu kdokoliv jakoukoliv otázku či připomínku, může přímo kontaktovat zástupce společnosti STEM/MARK Ondřeje Váchu (vacha@stemmark.cz, tel.: 607250056) nebo zástupce zadavatele průzkumu, města Uherské Hradiště, Jaroslava Bičana (e-mail: jaroslav.bican@mesto-uh.cz, tel.: 572 525 243).

„Děkujeme všem Hradišťanům, kteří svou účastí v průzkumu přispějí ke zlepšení dopravní situace v našem městě. O dalších krocích vedoucích ke zlepšování městské hromadné dopravy budeme pravidelně informovat,“ dodal Bičan.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x