Starostka Otrokovic navštívila první letošní narozené miminko

OTROKOVICE - Prvním občánkem  Otrokovic se letos stala Linda Klíšová. Linda se narodila mamince Haně a tatínkovi Zdeňkovi 3. ledna ve zlínské nemocnici. Po uplynutí šestinedělí se vydala rodinu Klíšovu navštívit starostka města Hana Večerková, informovala server Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Linduška se při narození vážila 3410 gramů a měřila 50 centimetrů. Doma na ni čekala sestřička Terezka, která má nyní dva a půl roku. Linduška pěkně prospívá, je spokojená a usměvavá. „Přes den je klidná a hodná, ale večer v osm hodin se rozebere a někdy i do půlnoci nespí,“ pousmál se tatínek Zdeněk. Starší Terezka se o mladší sestřičku snaží starat a pomáhá. V září půjde do školky, kterou má nedaleko. Od starostky Terezka dostala panenku, Linda velkého plyšového poníka, zlatou cihličku, povlečení na postýlku a maminka květiny.

„Děti nám v životě někdy dělají sice starosti, ale především jsou pro nás obrovskou radostí. Oběma rodičům gratuluji ke krásným zdravým dcerkám. Věřím, že Otrokovice jsou pro obě holčičky bezpečným místem pro to, aby tu rostly ve školce, ve škole a společně se svými rodiči se všichni cítili spokojeně,“ popřála Hana Večerková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x