Ve Velkých Karlovicích se chystá Maškarní lyžovačka

VELKÉ KARLOVICE - Neděle 10. března bude ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích zasvěcena dětem. Na rodinné sjezdovce Horal u hotelu Horal se uskuteční tradiční Maškarní lyžovačka, která je každoročním vrcholem lyžařské sezony, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

Děti, které dorazí v maskách, budou mít pro tento den lyžování zdarma. Na sjezdovce pro ně bude připraven slalom s překážkami plnými sladkostí, které si budou moci během lyžování „ulovit“. Zapojit se mohou i účastníci na sáňkách a bobech. Návštěvníky přijde pozdravit maskot Ski areálu Razula, strašidýlko Razulák, a také Maxipes Fík. V soutěži o nejlepší masky se budou rozdávat atraktivní ceny a připraveny budou i hry, malování na obličej a tancování s Kristýnou. Registrace začíná v 9.00 hodin, soutěžní jízdy masek se uskuteční od 10.30 do 12.00 hodin.

„Podmínky ve Ski areálu Razula lyžování stále přejí. Přestože ve vzduchu je už cítit jaro a teploty stoupají, díky letošní bohaté sněhové nadílce je na sjezdovkách stále minimálně půl metru sněhu a jsou ve výborném stavu. Při příznivých teplotách je v provozu i snowtubing. Ve středisku také stále platí akce Lyžuj a plav, díky níž lyžaři získají k celodennímu skipasu hodinový vstup zdarma do termálních bazénů,“ dodala Žáčková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x