Hola, hola, jdeme do předkola. Berani zdolali Kometu 3:1

ZLÍN - Jak zajímavé. Prakticky přesně před čvrt rokem, 9.prosince 2018, přijel Libor Kašík coby posila brněnské Komety do Zlína. Branku Brňanů udržel bez pohromy pouhopouhých devět vteřin, když ho překonal Jiří Ondráček. Pak už ale zavřel klec a hosté si do Brna odvezli výhru 4:1.

Tři měsíce a den poté. Kašík už dávno v brance zase svého Zlína, nutno bodovat.

Frnk, 18 vteřin a jeho další kamarád Petr Holík, Zlíňan v dresu Komety, mu zase na milovaném ledě pěkně znepříjemňuje samotný úvod tentokrát počertech důležitého duelu. Přitom „Holas“ jásá asi tak, jako by mu vytrhli všechny zuby.  Ale pak znovu zase vše pro Kašíka. Už nedal Brňanům šanci a jeho tým, rozuměj Berani ze Zlína, vítězí 3:1. 

Což tedy po trefách Sedláčka, Kubiše a Honejska znamená přes nejrůznější peripetie postup mezi lepší desítku extraligy. Nakonec si musí zpytovat svědomí v Litvínově, jejich mocný finiš přišel pozdě, na postup nedosáhli a navíc tentokrát dostali „bůra“ ve Vítkovicích, třebaže relativně dlouho až do 25. minuty vedli.

Nuže, pro Zlínské platí: rychle zregenerovat a už v pondělí načínají v Mladé Boleslavi snahu ještě vylepšit už tak zachráněnou sezónu.

Hraje se předkolo play off. Dvakrát u Bruslařů a pak přinejmenším jednou od čtvrtka ve Zlíně.

Hodně zdaru a hlavně sil.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x