Po zimní pauze začal ve Vrběticích opět sběr munice

VLACHOVICE-VRBĚTICE - Do muničních skladů ve vlachovické části Vrbětice se vrátili po zimní pauze pyrotechnici, hasiči, policisté i zdravotníci v plné početní síle a začali opět pracovat. Ohledávají místo činu, kde vybuchly sklady munice, a to sklad číslo 12, serveru Zlin.cz to uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková.

Svoji činnost po zimní pauze zahájila skupina určená pro činnost v epicentru k ohledání místa činu, skladu č. 12. Část týmu se věnuje plošnému pyrotechnickému průzkumu a sběru munice. Práce na ohledání druhého epicentra exploze byly kvůli nepříznivému počasí přerušeny od poloviny loňského prosince.

„V souvislosti s pokračováním prací na ohledání druhého epicentra exploze je s ohledem na bezpečnost občanů opět uzavírána pozemní komunikace mezi obcemi Lipová a Haluzice, a to v době od 7.30 do 12.00 hodin a od 13.00 do 17.00 hodin,“ řekla Javorková. Konkrétně se bude jednat o části pozemní komunikace č. 4932 v úseku mezi křižovatkou spojující pozemní komunikace č. 4941 a 4932 a křížení pozemní komunikace č. 4932 s Lipovským potokem.

Složky integrovaného záchranného systému umožní vždy, v době od 7.30 do 8.30 hodin, průjezd autobusových spojů, které jsou uvedeny v aktuálním dopravním řádu.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x