V Otrokovicích pokračují přednášky pro lidi pečující o seniory s demencí, tentokrát bude tématem inkontinence

OTROKOVICE - Rodinní příslušníci pečující o seniory s demencí mohou opět využít bezplatnou pomoc. V Otrokovicích se totiž uskuteční přednáška na téma inkontinence, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Romana Stehlíková.

V Senioru Otrokovice funguje od roku 2015 Centrum pomoci, jehož cílem je pomáhat lidem s demencí a jejich rodinným pečujícím. Ve středu 20. března se uskuteční od 16.00 do 18.00 hodin další setkání rodinných pečujících v Senioru Otrokovice, budově C, vedle Společenského domu.

Setkání je určeno pro ty, kteří mají s tímto tématem osobní zkušenost, nebo je tato problematika zajímá. „Setkání má tentokrát podtitul Vliv inkontinence na kvalitu života seniora s demencí. Zodpovězeny budou i praktické dotazy z oblasti péče o tyto osoby. Podporou účastníkům bude přítomnost pracovníků, kteří se starají o lidi s demencí,“ doplnila Alena Dušková ze Senioru C a dodala, že se nejedná o informační seminář. Na tomto setkání bude přítomna stážová sestra Renata Vicianová a sociální pracovníci Senioru.

Na setkání se není nutné přihlašovat předem a vstup je bezplatný.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x