Řidič po nehodě nedýchal, hasiči u něj provedli úspěšnou resuscitaci

NAPAJEDLA - Pár minut před jednou hodinou odpolední byli vysláni profesionální hasiči ze stanice Otrokovice k hlášené nehodě osobního vozidla na ulici Nádražní v Napajedlech na Zlínsku.

Po příjezdu k nehodě hasiči průzkumem zjistili, že řidič jel ve směru od Napajedel na Spytihněv. Při jízdě jej postihly zdravotní komplikace. Vjel do protisměru a dál mimo komunikaci, kde jízdu ukončil nárazem do sloupu.  Naštěstí při jízdě v protisměru nenarazil do protijedoucích vozidel. V době příjezdu hasičů byl řidič již mimo vozidlo, a to díky zásahu svědků nehody. Hasiči u muže provedli kontrolu základních životních funkcí, přičemž zjistili, že muž nedýchá. Proto ihned zahájili resuscitaci a vyžádali si na místo zdravotnickou záchrannou službu. Resuscitaci u muže prováděli až do příjezdu záchranářů, kterým poté muže předali do jejich péče. Resuscitace byla úspěšná, při příjezdu záchranářů byl muž při vědomí.

Dále hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii.

Příčinu nehody šetří dopravní policisté. Po ukončení jejich práce v místě nehody hasiči uklidili vozovku od střepů a úlomků z vozidel. Poté se vrátili zpět na svou stanici.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x