Zlínský kraj představuje na veletrhu vizualizace nové nemocnice

ZLÍN – Vizualizace nové nemocnice představuje Zlínský kraj na stavebním veletrhu ve Zlíně, který se koná od čtvrtku do soboty. Zájemci se dozvědí i více o kotlíkových dotacích a podobně, řekl serveru Zlin.cz Jan Vandík z tiskového oddělení krajského úřadu.

Veletrh Stavebnictví-therm-domov-zahrada 2019 se koná pod záštitou hejtmana Jiřího Čunka ve zlínské sportovní hale Euronics. „Jedním z vystavovatelů je i kraj, který představuje projekt nové krajské nemocnice. Zájemcům ale poskytne i informace o další vlně kotlíkových dotací, která začne letos na podzim,“ uvedl Vandík.

Na veletrhu se prezentují i další krajské organizace jako Energetická agentura Zlínského kraje a několik středních odborných škol, které nabízejí studijní obory zaměřené na stavebnictví a příbuzná odvětví.

Ohledně nové nemocnice je na stanovišti kraje vedle pódia k vidění vizualizace včetně zeleně. „Je tam i mapa zobrazující celkovou situaci a umístění nemocnice, dále vývoj urbanistického konceptu, podrobně vypracované půdorysné schéma 1. podlaží a také letecká mapa zachycují situaci širších vztahů souvisejících s nemocnicí,“ informoval Vandík.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x