Investiční záměr na výstavbu nemocnice v Malenovicích je hotový

ZLÍN - Kompletně zpracovaný Investiční záměr týkající se výstavby Nové krajské Baťovy nemocnice si tento týden převzal hejtman Jiří Čunek od Martina Šamaje, vedoucího týmu přípravného výboru pro výstavbu Nové krajské Baťovy nemocnice. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí krajského úřadu Adéla Kousalová.

Nedílnou součástí investičního záměru je také urbanisticko-objemová studie, studie proveditelnosti, ale také studie předpokládaného dopravního zatížení v Malenovicích. „Všechny dokumenty budou co nejdříve předloženy k projednání členům výborů zastupitelstva, konkrétně zdravotnímu, finančnímu, dopravnímu, strategickému a výboru pro výstavbu nové nemocnice. Následně bude kompletní materiál projednán na nejbližším krajském zastupitelstvu, které je naplánováno na 8. dubna,“ sdělil hejtman Jiří Čunek.

Osobně prý věří, že po seznámení se se zpracovaným investičním záměrem podpoří v dubnu všichni zastupitelé výstavbu nové nemocnice v Malenovicích. „Správnost našeho rozhodnutí stavět novou nemocnici, ale i výpočet ceny, potvrdil také posudek zpracovaný představiteli Fakulty managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, kteří jsou docenty ekonomie a podnikových financí,“ dodal Čunek.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x