Dvě osoby se zranily při dopravní nehodě v Zádveřicích na Zlínsku

ZLÍNSKO - Ve 13:43 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů k hlášené dopravní nehodě dvou osobních vozidel v obci Zádveřice na Zlínsku. Podle prvotních informací k ní došlo na křižovatce nedaleko vlakového přejezdu.

Jak bylo po příjezdu velitelem zásahu upřesněno, jednalo se o střet osobního automobilu Citroen C3 s vozidlem značky Volkswagen Polo. V jednom voze došlo ke zranění řidičky i spolujezdkyně, které si po prvotním ošetření odvezla posádka zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Řidič druhého vozu zraněn nebyl.

Hasiči zajistili místo havárie a zabezpečili vozy proti nebezpečí vzniku požáru. Jakmile policie ukončila šetření na místě, pomohli hasiči s naložením vraků vozů na odtahovou službu, aby mohl být obnoven plynulý provoz. Po provedení úklidu komunikace se jednotka vrátila zpět na svou základnu.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’163382′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2286‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚163382‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x