Řidiče v Otrokovicích čeká dopravní omezení

OTROKOVICE – Na dopravní omezení v ulici Obchodní se musejí připravit řidiči v Otrokovicích. Podrobnosti k němu sdělila serveru Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

V sobotu 6. dubna 2019 bude v době od 8:30 do 14:00, z důvodu pořádání akce MOTOBESIP 2019 – Restart 2019, provedena uzavírka ulici Obchodní včetně zákazu zastavení, a to i na parkovacích místech.
Tato dnes už tradiční akce, která pomyslně zahajuje motocyklovou sezonu, je každoročním upozorněním, že i motorkáři jsou účastníky silničního provozu a musí dbát na bezpečnost svoji a všech zúčastněných na silnicích.

„Motorkáři se začnou sjíždět pod budovou městského úřadu od 12 hodin. Poté vyjedou za doprovodu Policie ČR na společnou vyjížďku po předem stanovené trase. Prosíme o respektování dopravního značení a vyklizení zaparkovaných vozidel. Za vzniklé komplikace se omlouváme,“ uvedli pořadatelé ze spolku CzechBikers. Na pořádání akce se podílí také město Otrokovice. Svá vozidla si budou moci občané zaparkovat na jiných parkovacích plochách, například pod budovou Komerční banky, u bývalé budovy ČSOB. Vozidlům IZS bude vjezd do uzavřené části ulice umožněn.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x