Policisté pátrají po muži z Karlovarska

ZLÍNSKÝ KRAJ - Policisté ve Zlínském kraji vyhlásili pátrání po pětatřicetiletém muži z Karlovarska. Server Zlin.cz o tom informovala policejní mluvčí Lenka Javorková.

Nejprve karlovarští a nyní i zlínští policisté pátrají po pětatřicetiletém Miroslavu Lungovi, který před jedenácti dny odešel z domu a od té doby o něm nikdo neví. Jeho zmizení ohlásila jeho přítelkyně na Karlovarsku.

„Po pohřešovaném muži pátrá jeho družka, která ho viděla naposledy dne 15. 3. 2019 ve 23:00 hodin v místě trvalého bydliště. Důvod odchodu z domova není znám. Nelze vyloučit, že by pohřešovaný
muž mohl mít psychické problémy. Vyprávěl, že by chtěl žít sáv přírodě a sledoval i dokumenty, jak lze samostatně bez pomoci přežít v přírodě,“ uvedla Javorková s tím, že muž do dnešního dne o sobě nepodal žádnou zprávu a nemá u sebe žádné doklady ani mobilní telefon. Pohřešovaný může být podle jejích slov dezorientován.  „Předpokladem je, že by mohl být kdekoliv umístěn, například ve zdravotnickém zařízení, případně v psychiatrické léčebně jako osoba bez známé totožnosti,“ dodala policistka.

Miroslv Lung z Karlových Varů je asi 178 centimetrů vysoký, střední postavy, má hnědé oči, hnědočerné kadeřavé vlasy a střih vousů strniště.

Naposledy měl pohřešovaný muž oblečené černé kalhoty, černé boty, zelenou mikinu s kapucí a šedou zimní bundu s motivem maskáčů. Zvláštním znamením je zlomenina pravé ruky, má odlehčenou
zelenou sádru, kterou si však mohl sundat.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x