Na anonymy reagovat nebudeme, vzkázala otrokovická radnice

OTROKOVICE - Kvůli odvolání ředitelky městské organizace SENIOR naráží vedení otrokovické radnice na celou řadu anonymních vzkazů. Na anonymy reagovat nebudeme, vzkázala starostka Hana Večerková.

Letáky s ironickým „poděkováním Radě města Otrokovice“ podepsány „vděčnými zaměstnanci Senioru“ ve schránkách Otrokovičanů nebo anonymní maily, s tím se musí aktuálně potýkat členové městské rady, protože na svém posledním jednání odvolali ředitelku Senioru Otrokovice.

Ředitelka měla v organizaci své stoupence a své odpůrce. Vedení města si několikrát vyslechlo obě dvě strany a bylo v posledních měsících v osobním kontaktu s paní ředitelkou. „Za svým rozhodnutím si stojíme,“ sdělila starostka města Hana Večerková. Na odvolání ředitelů městských organizací má rada města právo. „Jednali jsme korektně, nic jsme nezamlčovali. Odvolání jsme paní ředitelce předali osobně a stejně tak jsme osobně předstoupili před zaměstnance, abychom jim naše rozhodnutí oznámili. Za nic se neschováváme,“ sdělila dále starostka.

V anonymech jsou uvedeny informace, které mají vyzvednout ředitelčiny zásluhy. „Většina bodů, které anonymy zveřejňují, jsou zkreslené a neúplné. Je mi líto, že stoupenci paní ředitelky zvolili tuto formu její obhajoby. My ale paní ředitelce nic veřejně vytýkat nebudeme, nebudeme očerňovat její jméno,“ řekla na závěr Hana Večerková.

V čele organizace je nyní dočasně nový ředitel, Zdeněk Mikel.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x