Holešovští poběží za zdravím, podpoří tak seniory

HOLEŠOV - Městské kulturní středisko Holešov zve veřejnost na druhý ročník charitativního Běhu pro zdraví. Podorobnosti sdělila serveru Zlin.cz mluvčí holešovské radnice Dana Podhajská.

Akce se koná 13. dubna na náměstí v Holešově v rámci tradičního Den pro zdraví. Vybraným startovným pořadatelé přispějí na pořízení invalidního vozíku do Centra pro seniory Holešov.

Běh začne ve 14 hodin během rodičů s dětmi na 300 m, po něm následuje hlavní pětikilometrový běh, který povede z náměstí přes zámeckou zahradu, oboru do Dobrotic a zase zpět. Na akci není třeba se předem registrovat, registrace bude probíhat od 13 hodin na místě. Pro všechny účastníky budou připraveny originální medaile a občerstvení.

„Loni přišlo podpořit zdraví jiných i vlastní 175 účastníků od malých dětí až po seniory. Vybralo se sedmnáct a půl tisíce korun, které putovaly na podporu dětského oddělení ORL Kroměřížské nemocnice,“ připomněla Podhajská.

Běh pro zdraví 2019 vznikl ve spolupráci Městského kulturního střediska Holešov s Night Trail Run Rusavská sportovní z.s. Rusava a městem Holešov.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x