Otrokovické náměstí ožije Vítáním jara

OTROKOVICE - Už v neděli 14. dubna se v Otrokovicích na náměstí 3. května uskuteční tradiční Vítání jara. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí města Romana Stehlíková.

Akce Vítání jara odstartuje v Otrokovicích v 15.00 hodin prvním vystoupením. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program, zdravici představitelů města a pestrý sortiment občerstvení.

„Již od dopoledních hodin bude možné zakoupit ve stáncích na náměstí nejrůznější sortiment, v 15.00 začne na pódiu před Otrokovickou Besedou hlavní program. Ten zahájí mažoretky z DDM Sluníčko, hned poté obyvatele pozdraví zástupci města. Následovat bude vystoupení žáků otrokovických ZŠ a ZUŠ a od 16.00 hodin bude na programu koncert hudební formace Markéta Vodičková & Filip Vítů s kapelou. V další části programu se představí roztleskávačky DDM Sluníčko a v 17.30 bude slavnostně spuštěna fontána,“ přiblížil program Dalibor Dědek, dramaturg Otrokovické Besedy.

Vítání jara nabídne také doprovodný program pro děti v podobě nejrůznějších atrakcí a DDM Sluníčko pro ně připraví tradiční jarní a velikonoční dílny. V případě velmi špatného počasí se hlavní odpolední program přesune do velkého sálu Otrokovické Besedy.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x