Zlínské (z)povídání: Monika Michálková

ZLÍN - Moderátorka Monika Michálková je žena mnoha tváří. Starostlivá maminka dvou dospívajících kluků, okouzlující dáma i rocková divoška se i se svým nakažlivým optimismem přestěhovala do Zlína teprve před pár lety. Jak se jí tady líbí? Na to jsme se jí zeptali v našem rozhovoru.

Monika Michálková vystudovala JAMU v Brně, hrála v divadlech v Brně, Karlových Varech, Děčíně. Objevila se v epizodních rolích v seriálech, reklamě, reality šou. Propůjčila hlas v dabingu seriálů včetně kreslených i v telenovelách. Zkusila si práci hlasatelky v regionální televizi, působila také jako redaktorka. Přes pětadvacet  let pracuje v médiích. Byla moderátorkou radií Krokodýl, Děčín a Hit radia. V současně době je už skoro desátým rokem  moderátorkou Rock Maxu a nejposlouchanější regionální stanice ve Zlínském kraji Radia Zlín.

Když se řekne Zlín, co si vybavíš jako první a proč?

Když se řekne Zlín… tak tedy obrovská životní změna před deseti lety. To dostal můj život a život mých dětí zcela nový směr a rozměr… životní výzva, řada zkoušek, v kterých jsme naštěstí společně obstáli. A skvělí přátelé, které jsme tady potkali.

Kam bys vzala zahraniční návštěvu?

Tak v tom mám jasno na první dobrou… rozhodně na jednu z největších kulturních akcí v republice, mezinárodní open-air festival Masters of Rock do Vizovic. A  pak do přírody nechat to doznít 🙂

Čím Tě město naposledy překvapilo?

Barevností, zvlášť teď na jaře. Kam oko dohlédne, všude nádherné květiny a naprosto dokonalá ulice Sadová a její sakury.

Co si ve Zlíně nikdy nenecháš ujít?

Příležitost potkat se s přáteli, je jedno kde a kdy… A určitě festival Masters of Rock ve Vizovicích.

Co Ti ve Zlíně chybí?

Z materiálních věcí nic…

Oblíbený podnik?

Všude tam, kde jsou slušní jiskrní lidé a dobře vychlazený orosený zrzavý mok v bucláčku 🙂

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x