Do suché přípravy Beranů naskočí Buchta i Dufek. A taky nový hlavní trenér

ZLÍN - Zatím ještě užívají volna, už se jim ale krátí. 29. dubna odstartují hokejisté Zlína svoji další sezónu. Nejprve je čekají dva měsíce tu více, tu méně oblíbené přípravy na suchu. 

V ní hrává zpravidla významnou roli posilovna, bicykly a výjezdy, hry s míčem, nabírá se fyzička a obhlížejí se mimo jiné nové tváře.

Ty, které přijdou v pondělí 29. dubna na zlínský zimák, tak úplně neokoukané nebudou.

Vedle standardních opor se představí také obránce Lukáš Buchta, který hrál a studoval v USA a spolu s ním rovněž Jan Dufek z Poruby, který končil sezónu na místě zraněného Jiřího Ondráčka coby hráč první pětky. 

„Osvědčil se a dostal kontrakt,“ informoval mluvčí klubu Roman Ordelt.

Ten tedy není v klubu novou tváří ani náhodou. Určitě bude pokračovat i poté, co zdolá pár dnů předtím jeden pěkně kulatý životní milník, kdy se z kluků stávají už stoprocentní chlapi.

O šest let více má nový hlavní zlínský trenér, kterého právě Ordelt představí na tiskové konferenci 24. dubna. Jeho jméno se ještě tají, vrabci u zimáku cvrlikají, že je to bývalý vynikající obránce a že se spolu s ním objeví ve Zlíně jedna velmi zajímavá posila.

Rádi budeme po domluvě s klubem informovat, až bude vše odtajněno. Mimo jiné o tom, že se zdá být v tuto chvíli jasné, že se i v příští sezóně bude hrát pod hlavičkou Berani PSG Zlín.

A aby bylo jasno, že jarní spánek je opravdu jen zdání, pak se v zákulisí pracuje i na tom, co bude v nedaleké budoucnosti se zlínským archaickým zimním stadionem a jak se k vlastnickým věcem staví město Zlín.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x