Ve Zlíně začíná velikonoční jarmark

ZLÍN - Zlín po roce opět ožije velikonočním jarmarkem. Začíná ve středu 17. dubna a potrvá dva dny. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Velikonoční jarmark začne na náměstí Míru ve Zlíně ve středu v 9.00 hodin. Tradiční trh řemeslných výrobků, cukrářských specialit a velikonočních ozdob doprovodí bohatý kulturní program. Pro děti bude připravena velikonoční tvořivá dílna, vystoupení kouzelníků nebo oblíbené malování na obličej. Zapojit se mohou také do sportovních aktivit či svézt na řetízkovém kolotoči. Nebude chybět ani nafukovací skákací hrad pro ty nejmenší. „Jarmark letos ozvláštní představení divadla Kvelb Theatre s Obří veselou slepicí,“ doplnil Dvořák.

V rámci festivalu Neznámá země 2019 se ve středu na náměstí Míru uskuteční také koncert Ivana Hlase a Norbi Kovácse. Čtvrtečními hudebními hosty pak bude skupina Fleret se Zuzanou Šulákovou a zlínská houslistka Jitka Šuranská. Mezi účinkujícími se objeví také dětský folklorní soubor Bartošáček a skupina Add Gospel z Přerova. Velikonoční jarmark pořádaný Oddělením cestovního ruchu a informací Magistrátu města Zlína bude po oba dva dny otevřen do 18.00 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x