Přihlášení účastníci kampaně Do práce na kole si mohou vypůjčit koloběžku

OTROKOVICE - V měsíci květnu se uskuteční celorepubliková soutěž Do práce na kole a český výrobce koloběžek se rozhodl pomoci 60 týmům měst Zlín, Otrokovice a okolí poznat zdravější způsob dopravy do práce a zpět. Bezplatně zapůjčí koloběžky na celý měsíc květen členům týmů, kteří jsou zaregistrovaní na www.dopracenakole.cz, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Přihlásit o koloběžku se bude moci jeden člen z týmu nejpozději do 19. dubna.

Člen týmu vyplní formulář o zapůjčení (nalezne jej na www.otrokolo.cz/registrace.php) a ke konci dubna si koloběžku vyzvedne buď v OtroKole v Otrokovicích nebo v Centru koloběžek ve Zlíně. Pro každý tým lze zapůjčit jednu koloběžku – jednomu z členů týmu. „Podmínkou bezplatného zapůjčení je, že každý z členů týmu absolvuje alespoň jednu cestu do/z práce na zapůjčené koloběžce a zašle z této cesty svou fotografii s koloběžkou na foto@otrokolo.cz. Nejoriginálnější fotografie budou odměněny,“ upřesnila Stehlíková.

Koloběžka je lehká a skladná na přenášení do schodů, do MHD a vlaku. Je to ideální dopravní prostředek i na delší vzdálenosti, kdy se přes hromadnou dopravu, nebo i vlak dostanete v pohodě až do kanceláře a zpět domů. A hlavně nemusíte řešit parkovací místo, protože skladnou koloběžku můžete mít v kanceláři i u svého pracovního stolu.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x