Velikonoční svátky ovlivní ve Zlíně svoz odpadu

ZLÍN - Dva státní svátky, které připadají na pátek a pondělí, přinesou změnu u služeb, na které jsou občané města zvyklí. Velikonoce znamenají změnu svozových dnů směsného komunálního odpadu, dotknou se i sběrných dvorů a skládky či provozu parkovišť a tržiště Pod Kaštany, serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Během Velkého pátku, tedy 19. dubna, budou pracovníci Technických služeb Zlín provádět svoz odpadu podle běžného harmonogramu. Sběrné dvory na území města, stejně jako skládka Suchý důl, ale budou uzavřeny. K dispozici nebude ani městské tržiště a na parkovištích, která provozují Technické služby Zlín, nebude obsluha.

V sobotu 20. dubna bude ve všech zařízeních spadajících pod Technické služby Zlín standardní provozní režim. „Na Velikonoční pondělí, tedy 22. dubna, budou opět uzavřena všechna naše pracoviště, omezení se tentokrát týká i svozu odpadu. Od úterý tak budou termíny svozu posunuty vždy o jeden den. Takže lokality, běžně svážené v pondělí, budou obslouženy v úterý, úterní ve středu a tak dále až do soboty 27. dubna, kdy bude chybějící den nahrazen,“ vysvětlil komplikace ředitel společnosti Technické služby Zlín Jakub Černoch.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x