V Mladé Boleslavi těžká porážka, teď na oslavy a pak na Olomouc

MLADÁ BOLESLAV/ZLÍN  - V úvodním kole nejvyšší soutěže udolali Mladou Boleslav po výborném závěru 3:2, teď v závěrečném zlínští fotbalisté na téhož soupeře nestačili a prohráli ve městě automobilů jasně 0:3. Všechny góly připravili domácí už v první půli. Zlíňané tak dokulhali do závěru základní části soutěže na 9. místě a musejí rychle zapomenout. Případně si osvěžit báječné vítězství nad pražskou Slavií.

Fotbal totiž nepřináší jen smutek. Alespoň částečně se na frustraci určitě zapomene v pondělí večer při oslavách 100 let fotbalu ve Zlíně. 

V Městském divadle se představí spousta tváří, které tvořily košatý rukopis tohoto navýsost populárního sportu. Ten tu začal psát organizované dějiny v roce 1929.

A oč byl poslední zápas za střeleckého představení nejlepšího ligového kanonýra Komličenka, tentokrát dvougólového, a jeho pobočníka Přikryla pro Ševce trudnější, o to veselejší může být pokračování.

V cestě ovšem stojí v úvodním kole nadstavby silná Olomouc.

První duel se bude hrát ve Zlíně v pátek 3. května. Vítěz dvojzápasu pak vyzve lepšího z dvojice Mladá Boleslav – Teplice.

Nic není ztraceno, sezóna pokračuje a jsou tu nové výzvy.

Vlastně se začíná psát nových sto let fotbalu ve Zlíně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x