Trolejbusy přestanou zajíždět ke Gymnáziu Lesní čtvrť

ZLÍN - Po zbytek tohoto školního roku nebudou zajíždět žádné trolejbusy na linkách 3 a 13 na Lesní čtvrti na zastávku Gymnázium. Všechny spoje v této lokalitě budou dočasně jezdit jen přes zastávku Příkrá na točnu Lesní čtvrť, serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí Dopravní společnosti Zlín - Otrokovice Vojtěch Cekota.

Z důvodu stavebních prací, které probíhají v blízkosti zastávky Gymnázium na Lesní čtvrti, začaly od pondělí 29. dubna všechny spoje na linkách MHD č. 3 a 13 tuto zastávku vynechávat a pojedou po standardní trase přes zastávku Příkrá na obratiště Lesní čtvrť. „Toto opatření bude v platnosti až do konce školního roku,“ informoval vedoucí dopravního úseku DSZO Pavel Nosálek.

Dočasné zrušení zastávky Gymnázium prodlouží studentům, kteří zde vystupovali, o několik desítek metrů cestu do školy, ale přispěje k jejich bezpečnosti, aby nemuseli procházet staveništěm.

„Uvedenou změnu jsme již zapracovali do jízdních řádů. Vše je zveřejněno na zastávkách na linkách 3 a 13 a rovněž jsou změny uvedeny v jízdních řádech na našich internetových stránkách,“ dodal Pavel Nosálek.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x