AKTUALIZACE: Tělíčko ztraceného tříletého chlapečka našli v Olšavě

PODOLÍ - Smutný konec mělo pátrání po tříletém chlapečkovi z Podolí na Uherskohradišťsku. Hoch se ztratil v úterý kolem 18. hodiny, ve středu v odpoledních hodinách objevili jeho tělo v řece Olšavě, serveru Zlin.cz to řekl policejní mluvčí Petr Jaroš.

„Bohužel musíme potvrdit, že policejní potápěči nalezli v těžce přístupném terénu řeky Olšavy (asi 650 metrů po proudu) okolo půl třetí mrtvé tělo pohřešovaného chlapce. Okolnostmi se budeme nadále zabývat, avšak vzhledem k věku oběti nebudeme poskytovat žádné bližší informace. Nicméně nic nenasvědčuje tomu, že by byl spáchán nějaký násilný trestný čin,“ uvedl Petr Jaroš.

Tříletý chlapeček z domu odešel v úterý kolem 18. hodiny a od té doby se po něm slehla zem. Hned v úterý se dítě snažili najít policisté, hasiči i dobrovolníci, do pátrání se zapojili psovodi i vrtulník s termovizí. Prohledali nejen bezprostřední okolí bydliště, ale i místa vzdálená několik kilometrů. Od počátku měli policisté obavu, že dítě nešťastnou náhodou skončilo v řece, která teče nedaleko jeho bydliště. Černý scénář se nakonec vyplnil.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x