U čelního střetu dvou vozů zasahovali hasiči v Částkově na Uherskohradišťsku

UHERSKOHRADIŠŤSKO - V 15:34 hodin přijali hasiči žádost o pomoc u dopravní nehody s možným zraněním osob v obci Částkov. K události byla okamžitě vyslána jednotka profesionálů ze stanice Uherské Hradiště s jednou cisternou.

Hasiči dorazili na místo jako první. Po provedení průzkumu bylo upřesněno, že na výjezdu z obce ve směru na Pašovice došlo v nepřehledné zatáčce ke srážce dvou osobních automobilů Škoda Octavia. Jeden z řidičů byl zraněn, a po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby byl předán do jejich péče a následně odvezen do nemocnice.

Na pokyn velitele zásahu jednotka zajistila místo havárie a provedla protipožární zabezpečení obou vozů. Uniklé provozní kapaliny byly zasypány a odstraněny sypkými sorbenty. Po dobu vyšetřování nehody policií byla komunikace úplně uzavřena.

Jakmile bylo dokončeno zadokumentování události, byly vraky odstraněny mimo vozovku a povrch komunikace byl uklizen, aby mohl být obnoven plynulý provoz. V 17:44 hodin se hasiči vrátili zpět na svou základnu.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’163458′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2319‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚163458‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x