Obyvatelé Kroměříže mohou připomínkovat plán sociálních služeb

KROMĚŘÍŽ - Lidé mohou zasílat městskému úřadu připomínky k nově vznikajícímu komunitnímu plánu sociálních služeb na Kroměřížsku. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí města Jan Vondrášek.

Komunitní plán sociálních služeb na Kroměřížsku bude platit pro léta 2020 až 2023. „Bude podkladem pro rozvoj a financování sociálních služeb po dobu čtyř let,“ uvedl místostarosta Vít Peštuka. Město na zpracování plánu získalo dotaci 1,7 milionu korun z Evropského sociálního fondu a ze státního rozpočtu 200 tisíc korun. Zbylých 100 tisíc korun uhradí z vlastního rozpočtu.

Dokument Komunitní plán sociálních služeb na Kroměřížsku pro období 2020 – 2023 lze nalézt na webových stránkách města. „Připomínky je možné zasílat prostřednictvím zmíněného formuláře elektronicky, e-mailem na adresu vratislav.snidal@mesto-kromeriz.cz nebo také v tištěné podobě na adresu městského úřadu, odboru sociálních věcí a zdravotnictví,“ dodal Vratislav Snídal z odboru sociálních věcí a zdravotnictví.

Plán je výsledkem projektu Komunitní plánování sociálních služeb na Kroměřížsku 2018 – 2019, který je realizován od října 2017 do září letošního roku.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x