Dramatická záchrana devítileté dívenky měla úsměvnou dohru

ZLÍN - Dobrý konec měla dramatická záchrana devítileté holčičky ze Zlína. Její matka i strážníci se báli o její život, nakonec se ale ukázalo, že zcela zbytečně, server Zlin.cz o případu informoval zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Velký strach o svoji nezletilou dceru prožívala její maminka. Když se totiž vrátila z práce domů, nemohla odemknout dveře bytu, protože byl druhý klíč zasunut z vnitřní strany zámkové vložky. Na zvonění ani klepání uvnitř nikdo nereagoval a když volala dcerce na mobilní telefon, slyšela jeho zvonění, ale hovor nikdo nepřijímal. Oprávněně vystrašená žena se proto obrátila s žádostí o pomoc na Městskou policii Zlín.

„Uvnitř bytu v pátém poschodí bytového domu na sídlišti Jižní Svahy se měla nacházet devítiletá holčička. Ta ovšem nereagovala ani na hlučné bouchání na vstupní dveře. Strážníci proto proto za použití lezecké techniky vstoupili ze sousedního bytu na balkon a odtud dovnitř. V obývacím pokoji pak strážník nalezl tvrdě spící děvče, které zřejmě unavil předchozí sportovní trénink. Dramaticky vyhlížející událost se tak naštěstí obešla bez jakékoliv újmy na zdraví a měla dobrý konec,“ upřesnil průběh záchranné akce Janík.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x