Na ligu zjara naposledy. Zápas s Mladou Boleslaví má pořádný náboj

ZLÍN - Potěšení na naší straně, mohou hlásit po přetlačení favorizované Sigmy Olomouc fandové zlínského fotbalu. Proti Mladé Boleslavi nejsou v dvojzápase finále nadstavby "fotbalových vojsk skupiny střed" jejich Ševci určitě favority, ale brány Evropské ligy nejsou tak daleko, jak by se mohlo zdát.

V pátek v 18 hodin začne duel, který berou domácí jako loučení s vlastním stadionem pro nakonec docela vydařenou sezónu. To ale neznamená, že by v ní nemohli pokračovat.

„Budeme bojovat, Evropa je velká výzva,“ říká srdcař Tomáš Poznar, muž, který nevypustí jediný souboj.

Pokud by se týmu podařilo Boleslav zkosit a postoupit – odveta se hraje příští týden v městě aut – následoval by ultimativní zápas o postup do předkola EL jistě na hřišti soupeře – tedy Baníku, Liberce, případně Jablonce.

Ale to je předčasné. Jisté je třeba to, že ve Zlíně podepsal po uplatnění opce smlouvu záložník Marek Hlinka.

Stejně tak je jasné, že trávník má po deštích a pilné práci pana správce Ladislava Podmely dokonalou, letos nejhezčí tvář.

Přijďte podpořit, počasí bude akurátní, jarní, Evropa není tak daleko. A kromě domácích miláčků k vidění v akci například nejlepší střelec ligy Komličenko se sedmadvaceti zásahy. Nemusel by rozšiřovat sbírku zrovna na zlínské Letné. A ještě něco. V barvách ambiciozního klubu ze středu Čech stopeři Jugas a Hájek. I dnes Zlíňáci každým coulem.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x