V souvislosti s loupežným přepadením hledá policie dva muže

ZLÍN – Policie žádá veřejnost o pomoc při informaci o dvou mužích na fotografii. Mohou mít co do činění s loupežným přepadením, sdělil serveru Zlin.cz policejní mluvčí Petr Jaroš.

„Kriminalisté žádají širokou veřejnost o ztotožnění osob zachycených na fotografiích. Tyto osoby mohou významným způsobem pomoci při vyšetřování loupežného přepadení, ke kterému došlo na začátku února tohoto roku v Uherském Brodě v ulici Na Chmelnici,“ uvedl Jaroš.

Právě v Brodě přepadl letos 7. února okolo sedmé hodiny večer na chodníku dosud neznámý pachatel ženu, která kolem něj procházela. Strhnul a ukradl jí batoh s tržbou a způsobil jí tak kromě fyzické újmy i značnou finanční škodu. Následně měl z místa činu odjet vozidlem tovární značky Škoda Octavia stříbrné barvy. V tomto vozidle byly pravděpodobně ještě další dvě osoby.

„Žádáme muže zachycené na fotografiích, aby se neprodleně dostavili na kteroukoliv policejní stanici. Kriminalisté zároveň o pomoc se ztotožněním těchto osob žádají i veřejnost. Jakékoliv informace přijmeme na bezplatné lince 158,“ vzkázal policista Jaroš.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’163524′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2354‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚163524‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x