Rožnov obměňuje seniorskou kartu plnou výhod

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Seniorskou kartu plnou výhod si mohou vyzvednout občané důchodového věku v Rožnově pod Radhoštěm. K poslednímu červnu přestane platit téměř tisícovka karet z loňska, nové začne radnice vydávat 10. června, řekl serveru Zlin.cz mluvčí radnice Tomáš Gross.

Loni v premiérovém ročníku si Rožnovskou seniorskou kartu plnou slev v oblasti služeb a zboží vyzvedlo skoro tisíc seniorů z Rožnova. „Loňská karta má platnost pouze do 30. června. Radnice proto začne od pondělí 10. června vydávat kartu novou,“ objasnil Gross.

Radnice spustila projekt nazvaný Rosenka, tedy Rožnovská seniorská karta v loňském roce. Jejím cílem je podpořit seniory v činnostech. „Stávající držitelé si mohou novou kartu vyzvednout po předložení dokladu totožnosti na Městském úřadě Rožnov pod Radhoštěm, Palackého 480 v kanceláři číslo 202,“ uvedl Gross.

Přijít mohou od pondělí 10. června do pátku 28. června vždy v úředních hodinách. V pondělí a středu jsou od 8:00 do 11:00 a odpoledne od 12:00 do 17:00, v úterý, čtvrtek a pátek je pak otevřeno od 8:00 do 11:00 a odpoledne od 12:00 do 14:00. „Není potřeba vyplňovat žádost ani dokládat fotografii,“ zdůraznil Gross.

Karty nabízejí různé výhody. „K nabídkám z prvního ročníku jako byly slevy na vstupném na vybrané kulturní akce, zdravotní cvičení a masáže, zdravotní a konzultační služby přibyly v druhém ročníku slevy na léčiva, potravinové doplňky, brýlové obruby, občerstvení, čištění koberců, služby čistírny i služby nutričního poradce,“ uvedl místostarosta Jan Kučera. Držitelé Rožnovské seniorské karty mohou také nadále využívat služby zvýhodněné přepravy na vybraná místa v Rožnově pod Radhoštěm prostřednictvím Senior taxi.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x