Nehoda u Bílan na Kroměřížsku si vyžádala dvě zranění

KROMĚŘÍŽSKO - Krátce před čtvrtou hodinou ranní se stala v Kroměříži v místní části Bílany dopravní nehoda dvou osobních vozidel, která uzavřela komunikaci mezi Kroměříží a Hulínem.

Na místo byly vyslány všechny složky IZS. Hasiči po příjezdu k nehodě průzkumem zjistili, že při nehodě byli zraněni řidiči. Oba skončili v péči záchranářů. Jednoho řidiče nakonec sanitka odvezla do nemocnice v Kroměříži a druhého do krajské nemocnice ve Zlíně. Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření, odpojili autobaterie a sorbentem zachytili uniklé provozní kapaliny.

Po celou dobu zásahu složek IZS byla komunikace v daném místě obousměrně uzavřena. Až v šest hodin ráno byl puštěn jeden jízdní pruh. Havarovaná vozidla odvezla odtahová služba. Nakonec hasiči uklidili vozovku od střepů a úlomků z vozidel. Před sedmou hodinou odjeli hasiči zpět na svou stanici a komunikace byla opět plně průjezdná.

Příčinu nehody šetří dopravní policisté.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’163537′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2361‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚163537‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x