Oprava uherskohradišťského sídliště si vyžádá dopravní omezení

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - V Uherském Hradišti byly koncem května zahájeny práce na II. etapě regenerace sídliště 28. října a lidé si budou muset zvyknout na určitá omezení v dopravě. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí města Jan Pášma.

V rámci projektu bude rekonstruována již nevyhovující silniční komunikace v úseku od křižovatky u Mateřské školy Na Rybníku až po křížení ulice 28. října s ulicí Sportovní. Zároveň budou upravena veřejná prostranství mezi panelovými domy, včetně vybudování nových chodníků, parkovišť, parkových a sadových úprav a nového veřejného osvětlení. „Regenerace sídliště by měay trvat přibližně půl roku, tedy do konce října,“ upřesnil Pášma.

Stavební práce si vyžádají určitá omezení, ale přístup k okolním nemovitostem pro jejich vlastníky a provozovatele bude zajištěn. Omezení se dotkne rekonstruovaného úseku silniční komunikace. Provoz bude upraven dočasným dopravním značením a stavební práce budou prováděny za uzavírky provozu.

Vedení města v této souvislosti žádá veřejnost o respektování dopravního značení, pokynů pracovníků stavby, o opatrnost při pohybu na staveništi a o strpení nezbytných omezení.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x