V Otrokovicích se chystá další ročník festivalu Jeden den

OTROKOVICE - V pořadí 8. ročník open air handicap festivalu Jeden den se uskuteční v sobotu 8. června v Otrokovicích v Lanáčku. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Romana Stehlíková.

Akci pořádá otrokovická pobočka Naděje. Festival startuje ve 14.00 hodin. „Přijďte se pobavit, zaposlouchat, zasmát, pohrát si, zatancovat, zazpívat si. Na tomto festivalu si přijde na své každý,“ lákají organizátoři akce širokou veřejnost.

Jak upřesnila projektová manažerka Naděje Kristina Daňková, lidé se mohou těšit na kapely nejrůznějšího žánru, taneční skupiny a další talentované umělce. „Festivalem bude provázet moderátor Martin Rezek. Pro děti a hravé dospělé jsou kromě atrakcí Lanáčku připraveny i nejrůznější soutěže, akce i malování na obličej. Nebude chybět ani dobré jídlo a pití, které zajistí Lanáček a Naděje. Festival je výjimečný tím, že se během jednoho dne potkávají lidé zdraví s lidmi s handicapem, a to nejen mezi diváky, ale i na pódiu,“ poznamenala Daňková.

Vstupné na festival je 30 korun pro děti a ZTP, 100 korun pro dospělé. Výtěžek z akce bude věnován na renovaci vybavení chráněného bydlení Naděje Otrokovice. Akce se koná pod záštitou starostky města Otrokovice Hany Večerkové.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x